Google+ Haláli házasság: 51. Meglepetések

Haláli házasság

Tetszett? :)


Yzarr visszafordult  és elgondolkodva masszírozta a tarkóját.
- A ruha kérdésem megoldódott. - hallatszott a töprengő hangja, majd az elmosolyodó Kisnőstényre pillantott. - Ugyanakkor, immár talán csak maga lesz alulöltözött. De, Önnek talán nem is fontos jönnie. - majd lepakolta a ruháit az ágyra. Elment a fürdőbe egy törölközőért és ami még maradt a hátán az olajból azt gyorsan letörölte. - Szóval, maradjon a szobájában, ha kérhetem. - lépett ki a fürdőből és várakozón nézett a Kisnőstényre, hogy teljesíti -e a kérését avagy nem.
A lány bólintott, majd a naplójáról nem elfelejtkezve felkelt. Amúgy is alváshoz készülődött már, nem bánta, ha hamarabb bújik ágyba, és azt is megértette, hogy Yzarrnak kicsit hosszabbak a napjai, mint neki. Nem véletlenül, hisz a hím tovább is bírta az ébrenlétet, mint Shyara.
- Valóban nincs szükség rám, pláne nem pizsamában - mosolygott. - De ha megtud valami érdekeset, megtenné, hogy elmondja később? - kérte Yzarrt kedvesen, és az erkélyajtó felé indult. Jelei nem tiltakoztak, ám a hasa görcsölt, így nem nagyon volt kedve feleslegesen  kérlelgetni a másikat, hogy had maradjon. Igazából oka sem volt rá így. Az persze más kérdés, hogy ilyen időben jobban igényelte valaki csendes jelenlétét, de nem gondolt rá, hogy éppen a hímet tartsa maga mellett.
- Talán - jött a tipikus Yzarr féle felelet. Yzarr már az ujjatlan pólót vette fel magára, s két gyors mozdulattal az ágyékkötőtől is megszabadult gyorsan. Mert látta, hogy a nőstény már az erkély ajtóban jár, háttal neki. A nadrágba is bele lépett, majd felvette a  merevített  csuklyás pulóvert, amelynek a végei a térdénél végződtek és smragdszín sújtással toldották meg, a nyak résznél szintén egy gallér forma sujtás díszelgett, V formában. A pulóver fölé pedig a  fegyvertartó szíjakat tette, ezek most inkább díszként funkcionálnak majd. A derekán övvel fogta meg a nadrágot, végül, a pulóverén fogta össze az alkarvédőket, csuklótól szinte a könyökéig ért és mithrillel volt bevonva, a legerősebb, törhetetlen fémmel, de valami ügyes eljárás miatt, mégsem csillogott úgy a fényben. Mintha magába szívta volna és elnyelte volna azt. Majd a  vezéri kendőt is felkötötte eltüntetve így az övet,  a nyakán pedig megkötötte a térd hajlatáig érő leplet. Belebújt a csizmájába és már itt sem volt. A haját pedig csak összeborzolta. A kesztyűit pedig a nadrágja hátsózsebébe tette.
Eszébe jutott, hogy a kisnőstény bőrszalagját a fürdőbe tette le, így visszament azért is, majd kilépett az erkélyre hozzá még, indulás előtt.
-  Köszönöm a szalagot. - állt meg a nőstény háta mögött néhány lépésnyire és felé nyújtotta azt.
Shya visszafordult, mikor meghallotta Yzarr lépteit. Arcán kíváncsiság tükröződött, ahogy a hímre nézett, ő el is feledkezett már arról a bőrdarabról, amit kölcsönadott neki.
 - Szívesen máskor is... - nyúlt utána, ám megállt a mozdulatban, kissé visszább húzva a kezét. - De biztos nem kell már? - kérdezte segítőkészen, hiszen feltűnt neki a hím kócos frizurája.
-Biztos, van nekem is csak akkor nem volt kéznél. - beletúrt a hajába majd megrázta a fejét. S az be is állt a nemsokkal váll alattig érő egyenes tartásába. Eközben azért a kezében tartotta a nőstény szalagját.  - Meg, ez barna... - lengette meg a kis darabot a kezében. - pillanatnyilag nem passzolna. - válaszolta egy szelíd pillantás kíséretében.
Shyara elkapta a meglengetett szalagot.
- Értem - felelte, miközben figyelmesen végignézett a hím öltözékén, és szemöldöke önkéntelenül is elismerően emelkedett meg, s apró fejbiccentés is társult az elismerő mozdulathoz.
Yzarr érdeklődve nézte a Kisnőstényen kiülő érzelmeket, s elkellett folytania egy vigyort, de a szemei csillogása talán így is elárulták.
-Mit néz annyira? Piszkos lett valahol? - s kezdett el nyújtózkodni,  a karján  kereste a nem létező foltot, majd az oldalán is , de azért a biztonság kedvéért meg is fordult.
- Dehogy is! - mondta a lány kuncogva,  és ösztönösen fogta meg a hím karját, hogy megállítsa a forgolódásban. Yzarr meglepődve maradt egyhelyben, s a nőstényre pillantott.
- Akkor? - kérdezte kíváncsian, bár valahogy sejtette a választ. Hiszen az elismerő pillantás is elég magyarázattal szólt neki, hát még a biccentés. A lány mosolyogva engedte el Yzarrt. ~Elárultam magam, de azért csak kimondatod velem, mi? Na jó, legyen gyereknap... ~ gondolta, majd vidáman szusszantott.
- Semmi... csak jól áll magának az egyenruha - tárta szét kissé a karját, mintegy beismerve, hogy igen, észrevette a dolgot, és tessék, még az egóját legyezgetni is hajlandó a hímnek.
- Tudom! - felelte a hím, miközben áthaladt a szobán, hogy felvegye a csizmáit. Shya kuncogva nézett utána. - Dögleni fognak utánam a felszolgáló nőstények. - belebújt az egyikbe, majd a nőstény hangjára megállt  egy pillanatra.
- Meghiszem azt! - nevetett a lány, majd mutatóujját rázva intette a hímet. Ekkor Yzarr belebújt a másik csizmába is.
- Csak a kardját tartsa a hüvelyében! - folytatta a Kisőstény tréfásan.
Yzarr ártatlan pillantással emelkedett fel
- Ígérem, mindent megteszek, - megadóan emelte fel a kezeit a levegőbe. -  de tudja milyenek! - engedett meg magának egy őszinte becserkészős vigyort, s a korábbi mosolyaival ellentétben most még a szeme is nevetett. Shya cinkos mosollyal felelt, és egy kacsintást is megeresztett Yzarr felé, miközben magához ölelte a naplóját és a bőrszalagot.
 Yzarr megeresztett egy parádés Úri meghajlást, amit a Kisnőstény pukedlivel viszonzott.
- Szép estét, uram! - köszönt el nevetős hangon a lány, majd távozott, és szobája felé indult.
- Magának is, Kisasszony!- felelte a hím árnyalatnyi vidámsággal a hangjában, majd becsukódott mögötte az ajtó. Odakint még mosolyogva rázta meg a fejét és ment is a dolgára.

Shya leült a saját erkélyén a kényelmes körfotelbe, és kis ideig töprengve nézegette, forgatta a hímtől kapott naplót.
~ Kifejezetten kellemes társaság, amikor épp nem fenyegetőzik. Valent sem koncolta fel, pedig a fiú tényleg nagyot hibázott. De.. kétlem, hogy az én közbenjárásom miatt enyhült volna meg ennyire. Ha adott is volna a szavamra esetleg... az akkor sem lett volna elég ahhoz, hogy ennyire lecsillapítsa őt. Úgy tűnik, tényleg nem egy kezelhetetlen szadista.
Báár, azzal a szabóval csúnyán elbánt. Ugyanakkor.. tényleg sokkolóan idegesítő fickó volt. Megértem, hogy kihajította, de az a csigolyaropogás! Az csúnya volt.~ a Kisnőstény beleborzongott a gondolatba. ~ Ahhoz képest viszont meglepően uralkodott magán, mikor engem visszatartott. Mintha direkt figyelt volna, hogy ne rajtam töltse ki a dühét! ~ meleg mosoly jelent meg a lány arcán ettől a gondolattól. Hálás volt Yzarrnak az önuralmáért, azért, ahogyan a húgát védte, mikor Shya nem tudta, mit tegyen. Igazából nem egy alkalom volt már, amikor a hím dacból vagy jószándékból, de  segített a lánynak. 
~ Nyilvánvalóan utálja, ha valaki a feje fölött próbál döntést hozni, vagy éppen az ő ítéletét próbálja felülbírálni. Mondjuk furcsa, hogy az anyja ennyi év alatt sem jött még rá erre... Viszont a húga kenyérre tudja kenni~ gondolta Shya elmosolyodva. ~ És mit is mondott Yazi? Szereti a túrós-barackos tortát. Ó, de a kedvence a csokis... De akkor miért nem azt ígérte be neki? ~
Töprengéséből a méhe fájdalma zökkentette ki. Jelei csendben voltak, ám helyette a női lét gyötörte a lányt. Az első nap szokott a legrosszabb lenni, s bár a lány nem szerette a gyógyszereket, ilyenkor bizony hajlamos volt bevenni egy kevés fájdalomcsillapítót.
Lerakta a lila borítású füzetkét a fotelbe, s hasát fogva ment el az ispotálynak gúnyolt szobába, hogy kiszolgálja magát. Felírta az elfogyasztott fájdalomcsillapító mennyiségét, nevét, idejét egy erre a célra fenntartott füzetbe, s aláfirkantotta saját monogrammját is, majd felhajtotta a keserű italt, és fintorogva visszament a szobájába. Útba ejtette a konyhát is egy kis frissítőért, majd szobájába érve felkapta az ágyon szundító Surrát, s visszatelepedett a fotelébe.
 Úgy fogta kézbe a naplót, akárha kincset tartana, vagy valami illúziót, mely éppoly hihetetlen, mint amilyen hamar elmúlik. De a napló valóban ott volt, ibolyaszín borításban.
Shyara végül kinyitotta, majd azzal a lendülettel fel is nevetett.
“Ha engedély nélkül olvasod
már ezen sorokat,
már most áshatod sírodat. “
-Aannyira tipikussss... - mormogta maga elé vidáman, majd észrevette, hogy az egyik lap kissé kijjebb áll, mint a többi. Odalapozott, s egy fecnin Yzarr szavait olvashatta.
“Köszönöm a dicsérő szavakat, igazán hízelgő ez rám nézve. Viszont, a kötelességtudatommal minden rendben...”
A kisnőstény áfutotta a napló adott oldalát, hogy rájöjjön, mihez is kapcsolódott az imént olvasott megjegyzés. Meg is találta.
~A viselkedése szörnyű, árad belőle a dac és tiszteletlenség, és nem tudom, a kötelességtudatról hallott-e már. Kellemetlen, hogy nekem kell ápolnom. Nagyon heves, néha alig bírom visszafogni magamat valami igazán udvariatlan gesztustól!~
Ezt olvasva döntött úgy a lány, hogy visszamegy a szobájába, s új lapot vesz maga elé. Több fecnit is látott a naplóban, és úgy gondolta, megér pár írott szót a válasz, ismerve a hím szúrós megjegyzéseit. Ám túl békésnek érezte magát ahhoz, hogy a másik hozzászólásait igazán a szívére tudja venni, és amúgy is eldöntötte, hogy tízig számol, mielőtt megsértődik. Talán nem kellene személyes támadásnak vennie minden kritikát, amivel Yzarr őt illeti, s akkor kevesebb vitájuk lenne? 
Akárhogy is, a folytatást már a fésülködőasztalánál olvasta.
Ezúttal a hím ki is írta, mihez kapcsolódik a véleménye, ezzel megkönnyítve Shya dolgát.

~ Megtámadni a saját anyját?! ~ Szörnyű, mi?! Nem tehetek róla, forrt a vérem.”
 ~ Pedig nem kellene ujjat húznom vele. Hirtelen haragú, már ha a kitartó, gyilkos bámulást nem vesszük figyelembe, emellett igen erős. ~ ”Mégis... figyelmeztette magát... Mégis... az idegeimen szokott táncolni.”
~ Biztos, hogy Ibreath Asszony az igazi anyja annak a szerencsétlennek?! ~ “Tudtommal igen. Sosem ismertem olyannak amilyennek apám lefestette...”
~Éjszaka még a macskám is felriaszt, mert hallja, hogy az a hím nyűglődik, én pedig bolond fruskaként a fél éjemet rááldozom, mire végre képes vagyok megnyugtatni! ~ ”Köszönöm, de nem kértem...”
~~ Az istenekre, ebből az udvariatlan, erőszakos, kiállhatatlan, kegyetlen, perverz hímből előbb lesz hulla, mint belőlem boldog feleség. Hát tényleg csak álmában képes kedvesnek látszani? Már az sem lepne meg, ha az is csak egy maszk, egy eszköz lenne, amellyel meglágyíthatja az álmában lecsapó orvgyilkosokat. Esküszöm, hálás lehet, ha nem fojtom meg az esküvőjéig, pedig hej, de nagy a kísértés!
“Fojtogassa a macskáját!!! (háromszor aláhúzva)”
Nem akarom, hogy a közelembe jöjjön, s ha eszembe jut, legszívesebben messzire taszítanám a gondolatát is! Félek tőle… Vajon a feleségével is így bánna? Ez vár rám a nászéjen is? …bár ne rettegnék ennyire…
“Maga a ház egyik felében él, én a másikon. Ennyi. Kötelező pofavizitekkor látnánk csak egymást.”

Helyek:

2 hozzászólás érkezett.

  1. Ruby válasza:

    Meghajlás, és pukedli? hihihi Aranyosak lehettek a színjáték közben. Tipikus férfi! Kicsikarja a gondolatokat, és szavakba önteti, pedig jól tudja a választ. Cööö!
    Nagyon jóóóók voltak a kis cetlik a naplóhoz. Jót vigyorogtam!

  2. Unknown says:

    Kimondottan örülök, hogy tetszett ez a rész is :P

Vélemény hiány, azonnali utánpótlás szükségeltetik! :