Google+ Haláli házasság: 49. Gyúrás

Haláli házasság

Tetszett? :)


Ami azt illeti Yzarr még mindig túlságosan ideges volt az iménti incidens miatt, de jobbnak látta nem megszólalni, mert a végén még tényleg valami rosszat tenne. Társaságra sem vágyott igazán. De a kíváncsisága kerekedett felül benne, így hagyta magát az ágyhoz vezetni.
Shya felkúszott az ágyra, majd megpaskolta maga előtt a takarót.
Yzarr kérdő tekintettel állt a nőstény előtt. A kisnőstény az ágyon térdelve ült, kezeit az ölébe ejtve. A hím pillantására fáradtan felszusszantott.
- Üljön le. Kérem. - ha Yzarr nem tette, a kisasszony ismét a keze után nyúlt, hogy finoman leültesse a másikat.
Valóban nem akart leülni, igazság szerint állt volna egy pohár bor társaságában, kint az erkélyen. Így a kisnőstény kénytelen volt ismét szelíd eőszakkal őt leültetni.
- Mit akar csinálni? - kérdezte mielőtt még leült volna.
- Maga feszült és én is az vagyok. Yazi azt mondta, a masszírozás megnyugtatja. Engem is, ha csinálhatom. És azt mondják, jó kezem van.
- Van olyan jó , a keze, hogy tud bort fakasztani és dohányt teremni? - kérdezett vissza szkeptikusan.
Már ült is fel, hogy elinduljon egy jóféle vörösborért, meg a dohányáért.
- Nincsen, de azt egy szolga is tud hozni, míg masszírozni nem fognak.
Yzarr morogvanyitja ki az ajtót és hív magukhoz ez szolgát.S hozat egy üveg édes vörösbort, valamint két poharat.
 Shya kitartóan ül és vár.// Shyara ugyanúgy ül ott, ahol Yzarr hagyta, mint mikor a hím felkelt. Várakozó, kérdő pillantással figyelte Yzarrt, s ha a szemébe nézett a másik, láthatta a kimondatlan kérdést.
~Miért ózdkodik ennyire?~
Yzarr az ajtó melett állt a hátát a falnak vetette
 s elkapta a kérdő pillantást karjait összefonta a mellkasa előtt és úgy bámult el az erkély irányába. ~ MErt eddig is kerülni akartam már magát... de csak nem akar összejönni...~
 ~mit veszíthetek, ha odafekszem? a szabadságom? Csak jönne a sürgető tudat, nem settenkedne finoman, hanem egyensen a képembe vágná... hogy hónapok kérdése és te leszel a rabláncom... ~
 - Azt is mondta, Yazira, hogy kevesen masszíroztak?
- Így e liciten nem.
 csak hogy szereti.
Megjött a bor, Yzarr  átvette a hűtött edénybe tett üveget és megfogta a fejjel lefelé tartott poharakat, majd az ágyhoz lépett., letette az éjjeli szekrényre a kezében tartott dolgokat.
- Maga is kér?
és.. amúgy is szerettem volna egy kicit törleszteni.
egy kicsit igen. ha már így kínál.- mosolyodott el a lány kissé félszegen.
 majd válaszolt a hím másik kérdésére is, ám ezúttal már lesütött szemmel.
 sajnálom, hogy olyan sokszor felbosszantom.  és.. a mai vitánkat is.  -elhalkult.
 Yzarr kinyitotta az üveget, majd a parafás első töltést magának öntötte ki, a másikat pedig a nősténynek.
 S felé nyújtotta a poharat
A lány elfogadta, és közben felpillantott.
Yzarr visszadugaszolta az üveget, berakta a hűtött tartóba majd a nőstényre pillantott
furcsa volt, hogyott ücsörög azágyon és felnéz a hímre.
 Vagy talán csak az tette szokatlanná a hangulatot, hogy bár mindketten feszültek voltak, kivétlesen mégsem egymás torkát harapták éppen.
- A pillanatnyi fegyverletétre?- kérdezte érdeklődve, kérdezte YZarr.
Shya grimaszolt.
- A remélhetőleg hosszabb távú fegyverszünetre. - helyeselt Yzarrnak, miközben ki is egészítette annak szavait és koccintásra emelte a poharát eegy kedves mosoly íkíséretében.
~Remélhetőleg...~
Morogta magában Yzarr egy futó mosoly kíséretében miközben finoman hozzá koccintotta a saját poharát a nőstényéhez. S leült egyelőre még csak féloldalasan az ágyra.
kortyolt még néhányan a testes, zamatos édes vörösborból., majd arébb csusszant és elhelyezkedett, ülve az ágy szélén.
- Áll, még az engesztelő ajánlata? - kérdezte Yzarr félig hátra pillantva.
Shya meglepetten kuncogott fel, és ivott két kortyot, majd a hímnek nyújtotta a poharát.
 - Tegye félre, kérem. És igen. Csak azon töprengek, van-e fürdőolaja?
Hátra fordult és elvettea Kisnősténytől a poharát, majd letette az éjjeli szekrényre.
- Van, az is. De van masszázs olajam is... - kelt fel tűnődva az ágyról. - Melyiket szeretné és milyet, vagy... jöjjön, maga választani.- nyitotta ki a fürdőszoba ajtaját.
Shya ismét meglepetten pislogott a hímre. ~Egek, azt hittem macerásabb eset lesz! Yazinak igaza volt, tényleg nagyon szeretheti, ha masszírozzák... ~
 lassan mozdult az enyhe döbbenettől, majd észbe kapva kimászott az ágyból, és a fürdőbe sietett.
Yzarr a fürdőben kinyitott egy a falon függő szekrényt majd arébb állt. Az egyik kezében még mindig a saját borospohara volt, amiből most egy nagyobb kortyot vett magához.
A Kisnőstény értő szemmel vizsgálgatta a kínálatot, bár mikor először meglátta a számtalan, pedánsan sorba rakott fiolát, kicsúszott egy meglepett Oh- a száján.
- Nem tudtam, hogy ennyire ínyenc az úr... - mondta, majd végül kiemelt egy fiolát és megszagolta.  - Citromos, az megfelel? - kérdezte a hímet nyugodtan, s az orra alá tartotta, hogy leellenőrizze, ha akarja.
Halovány, elégedett vigyor illant el az ajkáról amikor a nősténytől arrébb állva oldalt megpillantotta a meglepett kifejezést a Kisnőstény arcán és a halk “oh” kiejezést.
A megjegyzésre csak egy nem törődöm vállrándítás volt a válasza.
- Azt hiszem...- válaszolta a hím, valójában hasonló illat szállt a fürdőben is, citromfüves. talán ezért esett arra a nőstény választása. - Bár... a fahéjhoz most nagyobb kedvem lenne. - emelt el egy másikat, s a nőstény felé nyújtotta. Bontatlanul.
A Kisnőstény szeme felcsillant.
- Fahéjas? Híí, ilyet sem láttammég! - lelkesen kapta ki a hím kezéből a fiolát, és egy tiszta kéztörlőért nyúlt. Így felszerelkezve sietett vissza az ágyhoz.
Kissé meglepetten állt még a fürdőben, mire felhajtotta a bor maradékát és lassan utána ment a nősténynek. Meglepte a nőstény lelkessége.  Üresen koppant az éjjeli szekrényen a pohara.
- Meglepő, bár... nem sokan használják.Túl.. fűszeres, ugyanakkor kellemes és édes az illata, viszont, igen domináns, napokig nem tudja magáról levakarni az illatot...Jó idegnyugtató... - hogy még mire jó, azt a témát igencsak hanyagolni akarta, s nem is esett nehezére.
- Szóval törődjek bele, hogy napokig fahéjillatú lesz a kezem? - kérdezte a lány mosolyogva Yzarrt, immár az ágyon ülve. Maga a gondolat, hogy masszírozhat, fellelkesítette, és korábbi feszültségét is erőteljesen oldotta. Bár hasa görcsölt, ezt a fájdalmat már ismerte, és tudta, hogy jobban jár, ha nem esz róla tudomást, különben napokig elronthatja  kedvét. Ezért aztán ilyenkor kicsit hamarabb vetette bele magát az eseményekbe, mondhatni szándékoltan lelkesebb volt, mint szokott. Ez tűnhetett fel Yzarrnak is esetleg.
- Ha nem tetszik, akkor vissza is vihetem... - lépett Yzarr közelebb a nőstényhez, hogy elvegye a fiolát tőle. Shya azonban hátrébb húzta a kezét és durcásan nézett a hímre.
Yzarr egyik szemöldöke emelkedett meg csak kérdőn, miközben a nőstényre pillantott, majd a kezeit feltartva lépett hátrébb a kincsét védő, fújtató kölyökmacska elől.
- Jól, van jól, ha ezt hamarabb tudom, tíz fiolával is hozok magának és beültetem a szobájába! - mondta egy pimasz vigyor kíséretében. - Ezzel megelőzve a veszekedéseket, a kezébe nyomok egy fiolát, s röppályára állítom. - pimaszkodott még továbbra is.
A kisnőstény nyelvet öltött.
- Nagyon vicces. De ha a szobámban vagyok, maga meg itt.. akkor úszott a masszírozása - mutatott rá a lány, és ismét megütögette az ágyat maga előtt, jelezve, hogy no most már igazán üljön le a másik, különben hozzávágja az olaját.
Azért a drága fahéjas fioláját védve de le ült, bár erről koránt sem volt sejtése, hogy ha nem tenné, a nőstény hozzá vágná azt.
- Távmasszírozás … erősen gondol rá, ha tényleg jól csinálja... akár még meg is érezhetem. - fejvakarva támaszkodott meg könyékkel a térdén. - De ha mérges, akkor az alsóbb tájaimat hagyja ki, a képzeletbeli bosszú bödönből... - lódított a hím töprengve, a hangjában némi vidám él csendült.
- Hm...- töprengett el a lány. - Ne adjon rá okot, és ígérem, békén hagyom nemesebb szerveit. De mijét támadjam, ha felbosszant? Cakozzam ki a fülét? Az ám a fenyegetés! - kuncogott a Kisnőstény,
- Keljen fel hamarabb? - kérdezte a hím, nemtörődöm hangon, majd a füleire tapasztotta a tenyereit. - Hát, volna szíve bántani, ezeket a füleket? - színpadias fájdalmas, kétségbeesett hang tört fel Yzarrból.
Shya felkuncogott.
- Őszintén? - kis hatásszünetet tartott, majd vidáman folytatta. - Ehh.. ördög vigye magát...- sóhajtott bosszúsan a lány.
- Néha nagy kedvem lenne megrángatni őket... az más kérdés, hogy nem ér annyit - tette hozzá jóval szelídebben, és olajat öntött a kezébe. - Pláne, hogy elég sokszor csak valami rossz szóhasználaton kezdünk el acsarogni. Aztán mit tennék, ha utólag rájövök, hogy elhamarkodtam a dolgot? Nem ér annyit, mint amennyi bűntudattal a tévedésem járna. - összegezte a Kisnőstény eltöprengve, és Yzarr felkarjára rakta a kezeit. Yzarr  eddig csöndben hallgatta a nőstény fecsegését, de amint megérezte a felkarján a nőstény tenyereit, picit feszesebben ücsörgött. Nem tehetett róla... Hiába volt a fesztelen beszélgetés, ami kicsit oldotta a belső feszültségét, még valahogy nem volt képes elfogadni a nőstényt úgy igazán, az esti alvások ellenére sem. Ahhoz idő kell.
A lány érezte, hogy Yzarr megfeszült a keze alatt, ám érzéseiről csupán egy halk sóhaj árulkodott. Nem mozdult, továbbra is ott tartotta a tenyerét, ahova tette, várt, hátha a hím megszokja az érintést.
Yzarr egy darabig nem mozdult, majd töltött magának ismét a borból. Egy korty után várakozón pillantott a háta mögé a válla felett, a Kisnőstényre. A poharat még egy darabig a kezében forgatta majd letette a nőstényé mellé.a sajátját is.
Shya, miután Yzarr hátranézett, lassan a hím hátára csúsztatta a kezét, és lassú, ráérős mozdulatokkal kezdte el bekenni a kényelmesen elérhető bőrfelületeket.
- Szóljon, ha valami nem tetszik, jó? - kérte óvatosan Yzarrt.
- Rendben- válaszolta egyszerűen Yzarr.
~Fekve talán jobb lenne...~
Merengett maga elé pillantva  a hím. A holdezüst tekintet fáradtan és megtörten fikszírozta a padlót, tudta, hogy még nem képes arra, hogy olyan nyíltan viselkedjen a nősténnyel. Már ez is nagy szó volt, hogy ülve hagyta magát neki, hogy megmasszírozza.
Shyara érintése óvatos volt, és folyamatos. Nem emelte fel a kezét, csak hogy másutt váratlanul érjen ismét Yzarrhoz, hiszen érezte a másik feszült tartásából annak bizalmatlanságát. Nem tudott rá haragudni ezért, főleg a Theresáról olvasottak után.
Yzarrnak egész jól esett az, hogy folytonosak a mozdulatok, hogy szinte kiszámíthatóak. Fertályóra múlva talán a Kisnőstény is érezhette, hogy ellazult a hím. Az olajos simogatás persze hamar unalmassá vált, így Shyara finoman elkezdte Yzarr vállait is gyúrni. Mozdulata lassú volt, bár ösztönösen gyorsított volna a tempón, de tudatosan tartotta a kezdeti sebességet, mivel érezte, hogy ha lassan is, de fokozatosan ez az, ami célra vezeti.
A hosszas kenegetés során persze képtelen volt nem észrevenni az ében bőr alatt meghúzódó izmok feszességét és domborodását. Lelke még nem volt olyan állapotban, hogy potenciális partnerként képes legyen felmérni Yzarrt, de mint masszőr, gyógyító vagy akár rajzoló, elismeréssel adózott a temérdek munkának, amellyel a hím elérte, hogy izmai ilyen kidolgozottak legyenek.
- Erősebben is folytathatja.. - hallatszott a hím halk hangja. Értékelte a Kisnőstény óvatosságát és ez jól is esett neki valamelyest, ugyanakkor arra jobban vágyott, hogy erősebb mozdulatokkal masszírozzák.
Shyara elmosolyodott, majd egyik kezével a fiola után nyúlt.
- Hideg lesz - figyelmeztette Yzarrt, majd csorgatott egy kicsit a hím vállára az olajból.
Yzarr felmordult, pillanatnyilag egyetlen dolog volt, amit utált, és az a hideg masszázsolaj, ha a felhevült bőréhez ért. Megborzongott, majd vissza dőlt a combjaira a könyökeivel.
- bocsánat.. - motyogta a lány, és meleg kezét a frissen kiöntött olajra fektette. Rajta tartotta a tenyerét,  míg fel nem melegedett, s csak ezután engedett a kívánságnak. Erőteljesebb mozdulatokra váltott. Az apró kezek határozottan dolgoztak, és jól átmozgatták a hím feszes, erős izmait.
Yzarrból egy jóleső halk sóhaj szakadt fel, ez most igencsak jól esett neki, a szemeit is lehunyta és élvezte azt, hogy gyúrják.

Helyek:

2 hozzászólás érkezett.

  1. Ruby válasza:

    Van benne egy pár elírás, de nem vészes. Úgyis javítjátok majd. :)
    Addig olvastam, míg én is el akarok menni masszíroztatni. Teljesen felcsigáztatok. Veszem is a telefont, és kérek egy időpontot. :)

  2. Unknown says:

    Hihihi :D Egészségedre ;)

Vélemény hiány, azonnali utánpótlás szükségeltetik! :