Google+ Haláli házasság: 42. Szívárvány robbanás

Haláli házasság

Tetszett? :)

Másnap szinte menetrendszerűen kezdtek sajogni a hajnalkák, akárha a hím közelsége létszükségletükké vált volna. Shya a kék pizsamában, két copfba fogott és fonott hajjal kukucskált be az erkélyről, csak hogy macskáját a hím hátán összegömbölyödve találja.
Meglepte, ugyanakkor el is gondolkodtatta a látvány. ~ Surra barátságos macska, de ennyire?! Yzarr, mivel édesgette magához?~ töprengett, arcán kedves mosollyal, majd tétován belépett.
Jelei sürgetően szurkálták, természetesen az erősödő forróságon kívül, így Shya kénytelen volt közelebb menni a hímhez.
Nem akarta felébreszteni a hímet, hiszen olyan mélyen,  na jó, ismerjük be, aranyosan aludt.
Óvatosan lépett közelebb, s bár tudta, hogy a másik valószínűleg nem örülne a jelenlétének, bemászott az ágyba. Négykézláb ment közelebb a hímhez, majd sarkára ült, és töprengett, mit kellene csinálnia. Ő hiába fogta a hasát, a jelek nem nyugodtak meg tőle, és a fájdalom mértékéből Shyara tudta, hogy ezúttal nem lesz elég, ha csak Yzarr mellett alszik.
Yzarr halkan szuszogott, jól esett a testének is a puha ágy és a meleg takaró, s az hogy végre nyugton van, nem kell figyelnie minden neszre. Muszáj volt megtanulnia, hogy néha ki is kell kapcsolódnia, különben a saját idegei mennének tönkre, ha folyton folyvást készültségben állnának az érzékei. Így azt sem érezte, hogy a nőstény belép a szobába, s a hátán levő macska súlyához is rég hozzászokott. Néha moccant meg csak, hogy a fejét átfordítsa a másik oldalára. Egyébként szétterpesztett lábakkal és karokkal aludt, mint egy kiterített szőnyeg, amely elfoglalja az egész helyet a számára kijelölt helyen.
Shyara végül a közvetett ébresztés módszerét alkalmazva megcirógatta a homlokát. Surrának. A macska már akkor felfülelt, amikor a lány belépett az erkélyről, de az érintésre felkapta a fejét, majd hatalmas ásítás közepette nyújtózkodni kezdett Yzarr hátán.
Yzarr szusszanva fordult a hátára, gyors iszkolásra késztetve ezzel a macskát. A haja az arcába lógott, és félmeztelen volt, hiszen valamikor alvás közben megszabadult a pólójától. A takarót lerúgta magáról és talán a nőstény szerencséje hogy gatyájától sem szabadult meg fél álomban a hím, pedig szokása.
Surra méltatlankodó vernyogással adta tudtára mindenkinek, hogy ez a mocorgás nem nyerte el a tetszését.
- Kuss legyen! - morogta Yzarr, vaktában elhajítva egy párnát. Ami meglehetősen rövid repülés után a kisnőstényen puffant.
Shyara, akárcsak a macskája, tiltakozott a bánásmód ellen. Pillanatokon belül a ‘vissza a feladónak’ elvet követve és egy Yzarrrr! - morgás kíséretében, a párna landolt a hímen .  
Akinek nyomban kipattant a csipája és megfogta a hasán landolt párnát, s  egy dühödt morgás kíséretében ült fel, hogy visszakézből a párnával nyomja le a támadóját. Aki közel volt, hallotta a hangját, így arra csapott, erősen.
Shyara megijedve kapta az arca elé a kezét, így a párna nem találta telibe az arcát. Egy riadt kis sikkantás is kicsúszott az ajkai közül, miközben megpróbált elhátrálni a másiktól. Tekintve, hogy a sarkán ült, ebből csak annyit sikerült elérnie, hogy felhúzott térdekkel vágódjon hátra az ágyon.
Yzarr kezdett magához térni, és elkerekedett szemekkel nézett szembe a kék pizsamás “bogárral”.
- Egek! Meg vagy huzatva?! - térdelt fel, rekedten és kissé suttogva jöttek a szavak az ajkára, majd közelebb araszolt a nőstényhez. - Egyben van? Nem fáj semmije? - hallatszott Yzarr hangja miközben elterült a nőstény mellett és szem ügyre vette a riadt ábrázatot.
Shya még mindig kissé hökkenten feküdt, már csak a tegezés miatt is; de hallva a hím szinte aggódó hangját, feljebb ült.
- Igen. Csak a jeleim. - elszégyellve magát, lesütötte a szemeit. - Bocsánat, hogy felkeltettem - motyogta a lány, remélve, hogy a másik nem haragszik nagyon.-
Dühödt, fájdalmas, halk és beletörődött morgás volt erre Yzarr válasza egyenesen bele a párnába, amit még mindig a kezében tartott.
- Biztos, nem ütöttem vagy rúgtam meg? - kérdezte Yzarr elfojtva egy vicsort, amit beletemetett ismét a párnába , megfordult a hátára. Néhány morgást még engedélyezett magának, majd a párnát a feje alá gyűrte.
- Nem... csupán a párnát vágta hozzám kétszer. Inkább csak megijesztett - mosolyodott el a lány.
- Csak  kétszer?- vakarta meg Yzarr a homlokát. - Bocsánat. - pillantott a nőstényre őszinte sajnálattal a szemében végül.
- Az elsővel Surrát célozta volna, ha jól sejtem - felelte a lány arcán félmosollyal, és elnézően csóválta meg a fejét. - Fátylat rá, én nem gondolkodtam. Csak annyira meglepően ért az első dobás, hogy reflexből viszonoztam. Ahhoz képest, ahogyan ébresztettem, ez semmiség - tette hozzá pironkodva, és feltérdelt.
Halk, fáradt szusszanás kíséretében fordult hasra, hogy tovább aludhasson. A feje alá gyűrte a párnát és laposakat pislogva nézett a nőstényre.Akin látta a jelei okozta fájdalmas fintort, és összébb húzott testtartását.Yzarr a  felkarjába temette az arcát s szaggatottan sóhajtott.
Shya szelíen szólalt meg, hangja kérlelt.
- Yzarr... Megtenné, hogy...
- Jöjjön...Kar is kell... vagy elég ha fekszik?- a hangja fojtott volt  mert még mindig a felkarjához hajtott fejjel beszélt.
Shya szermányolt magának egy párnát, és már feküdt is a hím mellett, háttal Yzarrnak.
- Attól tartok, kelleni fog... - vallotta be a Kisnőstény pironkodva, majd felkuncogott. - Szörnyű, ugye? A kisujját nyújtja, és az egész karja kell... - kuncogása ellenére szavai kissé kesernyésebben hangzottak.
Yzarr felhorkantott.
- Igen... tegnap egy kisujj, ma a karom... holnap  pedig a testem, vagy a lelkem? Melyiket szeretné, csak hogy fel tudjak rá készülni... - cinikus, fáradt sóhaj hagyta el Yzarr ajkát.- Tessék... - nyújtotta ki a karját és a nőstény teste fölé tartotta, hogy tegye oda ahova akarja tenni a nőstény, a kezét.  
Shya elmosolyodott és Yzarr keze után nyúlt. Finoman fogta meg a másik ujjait, hogy a hasára fektesse a hűsítő mancsot, majd hálás, megnyugvó sóhaj szakadt fel belőle. Nem engedte el a hím kezét, hanem magához ölelte kissé. Csak ezek után válaszolt.
- Nem vagyok sucubbus, sem a felesége, hogy akármelyiket is magamnak követeljem. De a lelke nélkül a test sem kéne. Úgyhogy szerintem ez utóbbi állna a lista végén...-mondta a lány, s szavaiból érezhető volt, hogy álmosodik.
- Pedig, bármelyik... legyen ….halad...felé...- morogta Yzarr elhalkulva és nehezen forgó nyelvvel. Rövidesen érezhető is volt, hogy teljesen elernyedt a teste és talán érezhette azt is a nőstény hogy Yzarr homloka érinti a hátát, egyébként amíg ébren volt vigyázott hogy ne érintse a kelleténél jobban a nőstényt szigorúan mindig csak ott ahová a nőstény akarja az érintését.
Az elmúlt napok és közösen töltött alvások során Shya lassan meggyőződhetett róla, hogy a hím nem tekinti őt potenciális szeretőjének, sem pedig prédának. Molesztáló vagy túlzottan személyes érintésben sem volt része a lánynak az óta az ominózus nyakharapás óta, így a Kisnőstényt csak meglepte, de meg nem ijesztette a hátához érő Yzarr.
- Shyaaaaaaaaaaaaa-Shyaaaaaaaaaaa! - rikkantva rohant végig a házon délután a kis szeleburdi szivárványfront. A haja összetűzve egy kontyba, de loknik lógtak le a végéről, s ezek hurkái játékosan lengedeztek a rohanó leányzó után. Drappszínű nadrág és egy fehér csónak ujjú blúz volt rajta, amelyen virágos motívumok futottak keresztbe a jobb mellétől a csípője bal oldaláig.

Helyek:

2 hozzászólás érkezett.

  1. Ruby válasza:

    Waooo! nagyon ott volt a párnás jelenet. Imádtam!!!!
    Aggódott, hogy megütötte? Bocsánatot kért? Húúúúhaaaaa!
    Ez egy pasinál sok jót nem jelent. XD
    ...testem vagy a lelkem? ...abba az irányba halad?
    Még a végén happy end lesz, és egymásba szeretnek!
    Szuper feji lett!!!

  2. Unknown says:

    Hihi :D Örülök, hogy tetszett :P

Vélemény hiány, azonnali utánpótlás szükségeltetik! :