Google+ Haláli házasság: Rössteljük, de...

Haláli házasság

Tetszett? :)

Hahó! 

Fogadjunk hogy (1)pár aktív olvasónk a fejéhez, szívéhez, akármilyéhez kapott, hogy na ezek most bemondják az unalmast és kész vége finíííító, de nem! XD
Technikai szünetet tartunk addig, figyeld... addig ameddig be nem pótoljuk a 2 hónap chatbe lenyomott játékainak feltevését, színezgetését, tisztázgatását és stb-stb... 
Mert haladtunk ám mint a... huhh, sőt gyorsabbak is voltunk annál. Elkalandoztam. A lényeg nem felejtettünk el titeket ,drága Méregfogak, igen tiszteletbeli Méregfoggá váltál , már akkor amikor megláttad Yzarr szökszi fotóit a képek közt és elcsurrant a nyálad. Kérésre dedikált képet is küld, de ne reménykedj... Csak az Ő Shyájának ad! XD 


Viccet félre téve, haladunk, igyekszünk mert szeretnénk látni már mi is az eddigi termésünket.
Gondoltátok volna, hogy még csak 2 hónapja vannak együtt a madárkák?:D Holott a blog tavaly március óta megy vagy hogy? 



Most pedig átadom tanult Kolleginámnak a szövegelés jogát, ha él vele...

....
....
....
....
Benézted, mert ez nem ő volt hanem én, Reyres.
Ismét megkomolyodva pedig: 


Feltennénk egynéhány kérdést Nektek:

Legyen-e Dorean a család tagja vér szerint is?

Ha igen: Melyik ágon? Elriathén, vagy Yzarr testvéreként ?

Ha testvér, akkor elfogadható magyarázat-e az, hogy a Kígyó nem az életét vette el Yzarr ikerfivérének, hanem a gyermeket élve vette el a családtól, s mivel Ibreath semmit nem tanult a büntetésből, sőt, a meglévő gyermekét sem becsülte meg, így a Kígyó nem adta vissza neki a másik fiát, pedig eredetileg így tervezte.

Vagy pedig, ha Dorean Elriath ágán lenne a család tagja, akkor maga Elriath sem tud róla, az egyetlen, aki tudja, hogy az ő fia, az Dorean édesanyja(egyelőre semmit nem tudunk róla mi sem, ne aggódjatokXD)... és Obszidián.

Melyik verziót tartanátok reálisabbnak? Akarjátok-e megbünteti A Hárpiát, vagy inkább szánjátok őt? Melyik esetben éreznétek jogosabbnak a kígyó döntését?
Ana Off.:)


Ha pedig simán úgy gondoljátok, hogy egyik ötlet sem tetszik, írjátok le, legyetek oly szívesek, mert kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, nem szeretnénk limonádézni vagy száppháánopééérázni. Az megy, Hozé Ármándó de la Mancsával, //Hé, de la Mancha lovagját, szeegény Don Quijote, ne bántsd!// és Észmérááldáával... Szóval mi nem szeretnénk ilyen szirupos izét, remélem megértitek! :D 

Helyek:

3 hozzászólás érkezett.

  1. Ruby válasza:

    Sziasztok!
    Igen, igen...jól sikerült a bevezető...Az ütő megállt bennem egy pillanatra...de majd visszakapjátok ám..:DDD
    Na szóval a lényeg amiért belekezdtem ebbe, hogy én személy szerényem szintén szerény véleménye, hogy...na jó kinyögöm végre...:) Izéé...őőőőő...Tehát Elriath ágán legyen rokon Dorean...:))
    Megjegyzés: Én sem igazán örülnék egy Aléhándrós csöpögős cuccnak...:))) bár ki tudja...lehet azt is nagyon jól meg tudnátok írni...:))

  2. Ana válasza:

    Jujj, jujj, Ruby bosszújától bárhova bújnék elfele:D.
    Azt már megkaptuk egyszer, hogy így is daniell steele-típusú a játékunk, de nem érdekel, ettől még élvezzük, és nagyon szeretjük:D. De spanyol szappanopera tényleg nem lesz (reményeim szerint) belőle, pláne, hogy igyekszünk jellemfejleszteni, és ok-okozatra figyelni a történetben.

    A kérdésünkre tehát máris van egy válasz, várjuk a következőt!:D
    Mindkettőt meg tudjuk írni, mindkettőre van elképzelt scenario... Az biztos, hogy Dorean mindvégig hű marad harcos neveltetéséhez.
    Ha meg mégis Ibreath lenne... Akkor tuti, hogy csúnyán odavágnánk neki. persze csak a kígyóval.:D
    Köszi a választ, Ruby!
    És egyébként... Nem tudom, észrevetted-e.. de van már pár új fejezet is! ;-)

  3. Ruby válasza:

    Igen, igen...láttam, csak nem volt időm olvasni sajnos..:( De már azóta bepótoltam mindent...:)
    Nem hinném hogy szappanoperás, és Daniell Steel-es lenne az írásotok...De mindenkinek szíve joga hasonlítgatni..csak legyen valami valóság alapja...
    Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet úgy írni, hogy mindenkinek megfeleljen, de nem is ez a cél... Számomra már az jó ha érzelmet vált ki...:) Bár ha jót, az a tuti..:))
    Én speciel nagyon szeretem az írásaitokat, és gondolom sokan vannak még így vele...:)
    Csak így tovább Skacok...Szeretlek Titeket...:)))

Vélemény hiány, azonnali utánpótlás szükségeltetik! :